Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk vänskap (hårda ords mantra)

Jag har förlorat all kvarvarande tro
Suddiga minnen återupplevs
De nariga ärren blir blödande sår
Men gräv bara gräv vidare
Gör suddiga minnen till vardag
Låt såren infekteras och växa
En läxa jag lärde mig hårt
Ta aldrig vänskap för givet

För jag sitter med tårade ögon
Hör de hårda orden
Om och om igen som ett mantra
För det som igår var nariga ärr
Och suddiga minnen
Är idag vardag och blödande sår
Så infektera mig mera bara
För sviken vänskap
Gör ondare än allt annat




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-28 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här vibrera dikten av starka känslor, naket, autentiskt. Det berör..
2013-12-05

  Angel of love
Håller med, det är fruktansvärt.

2013-11-29

  Sofhia Wirström
fina rader om vänskap
om att bli sviken
av vänner
bra skrivet
2013-11-29

  SatansSon VIP
du får heller inte riktigt till det. en gnälligtext tyckasyndom sig själv utan större orsak. trio med bumba säger det här bättre.
2013-11-29

  Magica VIP
Ja sådant är jobbigt, förstår dig, kram.
2013-11-29

    ej medlem längre
och du har rätt å va skitförbannad!!!!
2013-11-29

    ej medlem längre
du har fattat!
att svikas av en som står en nära, är den svåraste mobbing.

när förtroende bryts, kommer läkedom.
när läkedom kommer,
finner man sig själv.

ägna tid, åt självkännedom, den stärker det goda och bräcker det onda.

/J
2013-11-29

  queenia
mycket känslofull beskrivning på hur det kan vara...-----@.
2013-11-28

  Katinka VIP
Det är svårt att förstå hur någon som kallade sig vän kan svika. Gör ofattbart ont. Man känner din smärta.
2013-11-28

  Angela Bohlin VIP
Vissa vänner kommer andra väljer att gå...bara eliten består
2013-11-28

  louisegirl
Berörande! och så sant!
Bra skrivit!

2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP