Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolda budskap i orden

Det verkar vara meningen
Att vi ska kunna läsa
Mellan halvskrivna rader
Fyllda av dubbeltydighet

För mycket av den smärta
Som de halvskrivna raderna förmedlar
Är för stark för att beskriva

Utan blir bara till lösryckta ord
Misslyckade försök att
Sätta plåster på blödande ärr

Ännu ett rop på hjälp
I en allt för härdad värld
Där blödande smärta
Ligger dold bakom ord
Som för länge sedan tagit slut

Kvävda av ignoransens likgiltighet
När världen blundar
Inför bedjande budskap




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-29 18:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man läser nästan alltid utifrån sej själv och tolkar texten efter eget huvud...det kan vara svårt att "tyda" andras texter, när man inte har en aning om vad som ligger bakom...sen kan det ju också variera om texten är från en egen upplevelse eller påhittad...men du skriver en text som får mej att tänka till...
2013-11-29

    ej medlem längre
du nynnar för lite och känner inte tillräckligt mycke känslor, för du e rädd för att känna känslorna?

när du justerar "flagrantens blickar', till 70, 70, 70 ~ så kommer du ikapp med mig <3
2013-11-29

  Angel of love
Ja det riktiga budskapet finns kanske bakom orden.
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP