Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLANTSKOLAN

plantskolans startskott blommar

med rötter i samma jord

drivhusen stod aldrig tomma

de fylldes med toner och ord

vi skulle aldrig bli hjältar

men några blev det ändå

och det finns minnen att älta

som endast få kan förstå

 

***

här har legenderna

kommit och gått

neonrosa, knallrött och blått

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/11 2013

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-29 20:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra text!
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP