Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAULUS PÅ VÄG

Galaterbrevet 5

illustrerar vad det handlar om

Romarbrevet 7

sanna slutsatser som återkom

viljorna som slåss

i en man som lever under press

kamp som hotar oss

när den spårar ur i hets och stress

djup är ångern nu

men tas ursäkten emot?

allt går i repris:

lovar bättring, lovar bot

chans på chans på chans

och vårt liv är ingen dans

sfärers kollision -

det är hennes det är hans

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-29 20:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Paulus brev
tycker jag mycket om
din text talar
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP