Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ödmjukhet å andra sidan är någonting fullständigt annat och behöver inte mig som talare för sig. Bilden skall här bara påminna om att anden är en fågel, om än den här går något förklädd.


Dagens förklarade ord - andakt






And-akt, är när anden uppträder på scenen och den tappre jägaren bereder sig på att avfyra sitt gevär mot en visserligen obeväpnad men grym styggelse i vår herres hage. Det vet man ju med just änder hur fullkomligt livsfarliga de är för oss dödliga människor. Det är därför av särskild vikt det finns människor utrustade med gevär som kan skydda alla och envar från en och annan farlig and i den vilda naturen.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-18 10:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag är själv inte påtagligt förtjust i jakt eller jägare. Dock med undantag för att jaga fruktan på flykten eller att jaga fatt i kärleken.
2013-12-18

  queenia
Andakt i sin egentliga betydelse,
kan vara en strid, med men dock i anden.

Din lilla And - (j)akts förklaring, bär
tydliga element av snedvriden andakt.



2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP