Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGON BER FÖR MIG

tack för att någon

ber för mig nu

främste förebedjaren

är ändå Du

kriget går vidare

dag efter dag

slag i slag och

pinsamma nederlag

men den som kommer

kastas ej ut

Du ska vara med mig

till tidernas slut

större än hjärtat

större än störst

är ändå Du som

är sist och först

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-30 11:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint om den störste!
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP