Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skoltid fylld med misshandel, både psykisk och fysisk som gradvist eskalerade. Tillslut eskalerade det till mordförsök.


Om ni lyckades döda mig

Jag tänker på er ibland, min demoner.
Jag undrar hur era liv hade sett ut om saker hade hänt på ett annorlunda sätt.
Jag undrar hur mitt liv hade sett ut om saker hade hänt på ett annorlunda sätt.

Om ni hade lyckats hur skulle era liv se ut?
Om ni hade lyckats ta bort mig från jorden yta, vart hade ni då varit?
Om ni hade lyckats ta mitt liv, hur skulle ni då ha mått?

Om jag hade anmält, hur hade det varit då?
Hade ni haft ett straff? Misshandel, helt klart.
Grov misshandel? Mordförsök? Försök till grov misshandel?
Vad skulle ni ha för straff?
Vart skulle ni vara nu?

Jag tänker inte på om det inte skulle ha hänt.
Jag var annorlunda. Jag var kaxig.
Ni hatade mig. Ni avskydde mig.




Fri vers (Fri form) av script
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-30 11:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Texten talar
hur det är i skolans
grymma värld
där råder nästan
ingen vänlighet
och jag kan INTE förstå
att det FÅR finnas
mobbning och utanförskap
flata mesiga rektorer
och lärare!!!
Bra att du skriver
om detta mycket sorgliga
önskar dig det bästa..
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

script