Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅRDA SLAG

allt jag slog sönder

slår tillbaka så hårt

det kallas för sådd & skörd

smällandet, oljudet

det drabbar mig svårt

och sedan blir friden störd

känslor tog över

och gick bärsärkagång

men samvetets röst kom sist

trots allt det onda

vill jag tro det finns hopp

för jag är inte antikrist

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-30 11:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Finns alltid hopp!
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP