Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje första advent i min tidiga barndom


Flickan och stjärnorna

 

Stjärnpromenaden

min fars trygga hand i min

Vi räknade dem

alla stjärnor i fönstren

som Gud målat med varm färg

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-30 14:29



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Oh, ett så vackert minne!!
2013-12-16

  Maria Sundelin VIP
Ett vackert minne du fångat
2013-12-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-12-07

  anits VIP
Så fint skrivet, ett minne att vårda ömt.
2013-12-04

  ULJO
så fint
2013-12-02

  Änglaögon
Ett fint minne att värna om.
2013-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ett mycket fint minne...
2013-11-30

  Anya VIP
Jaa visst kan det vara fint att gå en promenad i grannskapet och njuta av allas pynt. fint ordat här. Ser barnet och fadern så tydligt.
2013-11-30

  Bibbi VIP
Skönt och vilsamt tillstånd.
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP