Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNNU MER BENSIN

nu blir det åka av

ja, det blir högoktanigt ös

har man bensin i blodet

är man dödligt seriös

kärleken är total

till det man spelar, det man gör

det är ditt fria val

som rock'n'rollinspiratör

 

 

***

nu tjuter det i däcken

nu är trycket maximalt

nu känner man sig läcker

fastän väglaget är halt

***

 

 

här gäller 110

kanske lite mer ibland

här verkar samma kraft som

en gång löste tungans band

och om vi visar muskler

är de fyllda av Guds kraft

vår motor dricker himlens bränsle

som en toddler sörplar saft

 

***

 

två hjul i varje kurva

ingenting kan stoppa oss

full fart mot evigheten

vi har kapat varje tross

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-30 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP