Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skrattar åt död

du skrattar åt död, det följs av min svarta kärlek
svart som Tellus utan sol, är den ren
så fel
det finns inget levande, allting har blivit till natt
ingen smärta i dina ögon finns mer, för båda vet
du älskar galenskap med
detta är mina ådror, fyllda med mörker inuti
de pumpar konstant
möts av ditt saliv
ger mig frid


en förbannelse av vilja, en vilja så sjuk
så jag vill finnas med, där det inte någonsin kan bli fred
ge mig lycka för evigt, från nattens mörka fru
och jag behöver dig
behöver dig att slå sönder allt
det skulle vara så vackert just nu

och mörkret fyller mina ådror
jag vill följa med
åh herre, klä mig i en svart skrud
och jag omfamnar dig
natten stryps av kärlek
kärlek till självhat skapar mig
då får jag vara mig själv
mig själv ikväll

du ser mörker, det är ingen smärta mer
Inget lever, bara drömmen i dina ögon
som får dig så förkrossad
du gråter när du ler
du vill så gärna ha fel
det rinner svart blod ner för din själ
och jag ler
jag vill bara ha mer




Fri vers (Fri form) av Bnq
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-30 21:34



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Oj. Vart får du allt ifrån?
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Bnq