Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbindelsen (kärleksmagi och elektronik)


prekär,
pre-kär
PR!
e-kär

den matchande framtiden
är vår
i de binära talen
finns de kära valen.
kvalen.

märk mig, upptäck
sammanhang,
samband
synonymer,
gemensamma nämnare

förbindelsen bredbandssnabb
e-kär i dig




Fri vers av carro
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-01 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carro
carro