Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 advent

mässingsljuset under blank himmel

en vind som trevar efter riktning

löpsedlar som tappat svärtan

liv som pågår, fortsätter

och letar efter en tunn skugga

att uppgå i, för att återfå en människas kontur




Fri vers av Bengt Berg
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-01 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Berg