Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade ett klipp på en avliden vän. Han talar. Han är lycklig. Det varar bara i en sekund men det är ändå han, hans röst.


Min Ängels Röst

Att höra din röst var smärtsammare än vad jag kunde ana.
Ditt grepp runt mitt hjärta hårdnade.
Luften trycktes ur mina lungor.
Jag färdades tillbaka till den där första dagen jag hörde din röst.
Jag var åter igen trygg i din famn.
Med ett ryck kom jag tillbaka till verkligheten men jag har dig kvar.
Jag kan äntligen få höra din röst igen.
Om och om igen får jag höra din röst.

Varje dag tänker jag på dig.
Varje natt ser jag ditt ansikte framför mig.
Men jag var rädd att jag höll på att glömma.
Jag var rädd för jag höll på att glömma din röst.
Nu kan jag lyssna på din röst när som helst.

Det var en ängels röst.
Det var min ängels röst.




Fri vers (Fri form) av script
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-01 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

script