Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI

now we don't live
we just exist



enemies at war
we build defences at
secret places




Fri vers av schizofren
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-01 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

schizofren
schizofren

Senast publicerade
4
3
2
1
VIII
VII
VI
V
* Se alla