Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag söker förgäves

 

Jag söker inatt, hav!
Horisonten!

Ty!
Jag har förlorat mitt identitet

Ty!
Jag har förlorat min mänsklighet

Ty!
Jag har förlorat mina drömmar

Ty!
Inatt!

Jag söker förgäves




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2013-12-02 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP