Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlöshet

Du motverkar min rastlöshet

Mitt eldiga hjärta klappar, bultar under ytan

Mera längtan

Mera näring

Kom igen!

Var ligger kraften i att paketera fulländningar av alla  avig och rätor..

Ja...så att vi inte går miste om livets finaste sidor.

 

Beständigt smältes så det levande ljuset ner under total tystnad

De håller andan 

 

Och det levande folket uppfanfantasin.

Katarina den storas myter roade dem

De säger att hon älskade med en häst

Dog på en toalett ( i viss mån sant)

 

(Borra in dig djupt i mig med nyttkardborreband och superlim)

Det enda sättet att få lika sidor rätt från alla håll.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-12 10:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP