Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Momentant

 

Helt plötsligt en dag

blir allt förvandlat, jag blir

insvept i ljuset

fri från skuggor en sekund

sen blir allt vanligt igen




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-04 13:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känns igen.
2013-12-18

  Siggesdotter
Ja, ljuset är något märkligt och stort att uppleva. Både det inre och det yttre!
2013-12-16

  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2013-12-11

  Linda CH VIP
Vackert skildrat om en kortvarig men stark upplevelse!
2013-12-09

  ULJO
Ljuvlig läsning
2013-12-06

  anits VIP
Så fint och igenkännade skrivet.
2013-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint skrivet...känner igen...
2013-12-04

  Anya VIP
Härligt att få vara med om en sådan befrielse även om det bara varar en sekund. Känner igen fenomenet. Bra inre gestaltning!
2013-12-04

    Dan Myrbeck
Bra berättat!
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP