Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstå.

Jag förväntar mig inte att du ska förstå,
För du är ju inte mig.




Fri vers (Fri form) av Zith
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-08 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zith