Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veli Nebula








Kemisk poesi inbäddad i dina formuleringar/

Fingertoppar längs förtydligande knappar av drömmar /där
verklig fantasi föds i ljudvallen av ditt skratt/
En resa allra högst upp och längst ut/ då blått
blir till svart och vackra tankar tar slut/då skriver vi igen/
som puls i mittpunkten av en slocknad stjärna/

Lekfullt vidgar vi universum med ord/där tomrum
översvämmas av färg som vill in/
Inuti en sol där kapitlet drar i hop oss och förbinder oss/
för att sprängas ut som kärlekens genomet/
Då vackra tankar föds och dupliceras/Där
svart igen blir till blått/

Mitt kapitel vandrar i din vintergata som en vintersaga/
så som våra ord slängs fram och tillbaka i en snöstorm..




Fri vers (Fri form) av budda55
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-08 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

budda55