Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And I expect the Resurrection of the Dead: And the Life of the world to come. Amen.


Credo

Du rullar dina cigaretter som om ingenting har hänt, men dagen är regnig och borden tanttomma. Jag vet att du ser mig men det finns inga ord för oss på det här jävla språket längre så jag vågar inte möta din blick. Fäster den i stället med nålar vid dina händer, vant fördelande och rullande. varsamt och metodiskt.




Fri vers (Prosapoesi) av Ny katt
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ny katt