Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå hårt underifrån

"Vissa saker behöver du lära dig att inte reda ut"
sade hon
som om det vore så enkelt
att varje gång nertrampad bara släppa taget
i stället står jag stridsberedd redan i din famn
redo att slå första slaget




Fri vers av Ny katt
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-01 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ny katt