Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höststig

spår i leran
släpad i smutsen
ett otröstat barn
på utsidan vuxen

väggar av vatten
i min kubik
tystar skärande
djuriska skrik

hur orden än försöker
blir utloppet ett skrik
när jag inte kedjeröker
i sansad tyst panik




Bunden vers (Rim) av kim Cassel
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-09 14:52



Bookmark and Share


    Nödfall
Fruktansvärt vackert. Jag vet inte vad jag ska säga. Det här kan vara det bästa jag läst.
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

kim Cassel
kim Cassel