Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom som hatar

Har passat in mig som en pusselbit
Modifierat
Snyggat till

Men jag hör dom ändå
Tisslet
Skratten
Spottadet bakom axeln

Är ni aldrig nöjda
Jag slaktar hela egot
Funderar en gång extra
Varje dag

Trampar ingen på tårna
Lugn och tråkig
Alldeles lagomt full med litium
Monoton

Räknar timmarna
Dagarna
Väntar på något

Väntar på att bli verklig
En dag
Spottar jag kanske
Eller aldrig
Nej aldrig

Om det gör mig mer som er
Vill jag inte passa in

Erat pussel
Inte mitt





Fri vers av kim Cassel
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-23 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kim Cassel
kim Cassel