Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En frusen flinga i ditt hav

jag kom ner som en dalande flinga ur skyn

lade band, överspänd

landade på de stilla havets dimmiga böljor

Nej

jag vill inte att du skall se mig svag

nej

jag vill inte att du skall veta att det skär i mig

nej

du kan se igenom mig och det känns

nej

nej

endokriner flyter ut, stimulerar

nej

låt mig sakta smälta in i det stora blå

bölja genom världen tills det blir vår

kanske kommer jag då

ta fatt mig

varm för att så




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-13 15:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP