Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskade

Jag skriker
ord och meningar som jag vet
får dig att vackla till.
Ord och meningar
som får dig att gå sönder,
inuti.

Men jag tänker inte sluta,
jag fortsätter tills du är trasig.
Så trasig att du bryter ihop.
Och jag älskar dig.

Jag vet vad jag gör
jag kan inte sluta.
Jag vill plåga dig
såsom jag själv är plågad.

Och när du väl är trasig,
så trasig du bara kan vara.
Då går jag sönder igen.




Fri vers av Lol12312388
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lol12312388
Lol12312388