Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften kom.

Lägg dig ner
Lägg dig ner på det hala
Kallt sjunger vinden
Nu river isen
I din vackra svanhals
Lockar att stanna

Stanna
Och lägg dig ner min sköna




Fri vers (Fri form) av Carrisma
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-10 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carrisma

Senast publicerade
Lovord.
Kraften kom.
* Se alla