Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coup d'un soir




ett ark
vidrör kroppens
sanningar

kyssar faller in
i vakuum

mannen med brutna revben
belägrad under mina ögonfransar
älskar med skötet


och fast det gör ont

ligger jag med dig
som en utdragen perforering

tätt omsluten
av tidvattnets
frosthöljen




Fri vers (Fri form) av Xibir
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-10 14:17



Bookmark and Share


  in effigie VIP
lysande...fullkomligt lysande!
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Xibir
Xibir