Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Israel ligger högst topp på listan!

 

Jag tror att sanningen kommer att dröja ett tag till
Tills många vaknar upp till sin värsta mardröm någonsin i livet

Alla finns med på döds listan
Alla är med i listan

Utom EN!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2013-12-11 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP