Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöta bort

Jag har knappt haft dig i mitt liv, men jag föll för dig så.
Du märker det väl, för du ser genom min själ.

Det du haft, har tatt all min kraft. Du led och du tog avsked.
Jag försöker nå dig, jag försöker få dig.
Men vissa stunder lägger du fram din kyliga yta
som jag försöker bryta. Utan att skryta, så är jag den du behöver.

Jag börjar bli besatt, och undrar om jag blivit fast.
Ta bort din stora last, och låt mig få komma dig närmre.
Jag är inte som alla andra, jag är den som du säger, en på miljonen.
Du måste våga.
Jag kommer hålla dig hårt i handen, tro på mig, kärleken kommer ej rinna ut i sanden.

För varje gång du är ledsen och släpper en tår, är det jag som ska ta emot den, för min kära, det är vi två.




Bunden vers (Rim) av LindaMiriam
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-11 11:33



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Ibland är det tyvärr lättare att stöta bort någon än att kämpa. Fint med små rim här och där.
2013-12-20

    Jocelyne Lachszter
stämmer in så jävla bra
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

LindaMiriam
LindaMiriam