Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mirakel utav kärlek

du har vilat under trädet
stilla vaggats i ett hav
kan du minnas hjärtats slag
mina tunga andetag?

Du mirakel utav kärlek
skulle bli som vi en dag
när du slets ut till ditt liv
och din stam fick klippas av


Du som ser rakt in i mig
in i hjärtat som du hört

Hur beskyddar man sin rosenknopp
när livet är så skört?




Bunden vers (Rim) av kim Cassel
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-11 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kim Cassel
kim Cassel