Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik över allt

Ångest, oro, panik, hjälplöshet
är de enda känslor
jag känner just nu.

Fel vägval, beslut och prioriteringar
är det enda jag kan göra
utan hopp
om att det kommer bli bättre

Jag ser inte framtiden
tar var dag som den kommer
Dagarna går förbi
utan att jag ens lever dem
Tiden tickar och jag inser
inte att slutet närmar sig

Varför valde jag detta
som jag från början visste
var så fel.
Det finns inget som
jag kan göra för att gå tillbaka

Förvirring, ångest, oro, panik
är det enda jag känner





Fri vers av Jocelyne Lachszter
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-11 15:34



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Vet vad det innebär det du tala om, men jag lovar dig - livet vänder och du kommer att härda ut, jag vet! Kram!
2013-12-13

  Celticgirl
jag känner igen dessa känslor precis... bra förmedlat!!
2013-12-11

    Lone Wolf
Känslosamt och bra...
2013-12-11

  kim Cassel
djupt berörd av dina dikter . bra skrivet !
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Jocelyne Lachszter