Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smak av Venus


Som att smeka insidan

av ett snäckskal

med tungan.


Som en hyllning

till Venus.


Som att stiga upp

ur havet, kommen ur

en vild brusande våg.






Fri vers av Katinka VIP
Läst 748 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2013-12-13 12:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hon låter sig förföras denna Venus, Skönhetens Drottning.
2022-11-02

  Zandor
ja och amen...
2016-08-15

    ej medlem längre
Outstanding sensualism

2015-05-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
med tungan smeka
är att gudinnan smaka

sakralt, i sin totalitet
2014-01-23

  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2014-01-05

  ULJO
Bedårande vackert
2014-01-04

  Petter Wingren
Motsägelsefulla bilder, det lilla vassa? med tungan mot snäckans kant, kräver varsam tungföring, mot det stora vilda otyglade havet. Kvinnans olika klanger, ljudet från tungan mot bruset ur havsdjupen. En hyllning till Venus.
2014-01-03

  anathema VIP
Vackra, säregna strofer. Känns sensuell men ändå smakfull, och det är en svår balans att lyckas med, väl funnen här. Fint skapat.
2013-12-20

    J. Herward
... Det går inte att drista sig. Metaforerna är att dö för!
2013-12-18

  Ninananonia VIP
Tycker om..
2013-12-18

  Linda CH VIP
Mäktig sensualism!
2013-12-16

  Rozsi.kovacs

vilken härlig text du bjuder på
läckert skriftat
2013-12-16

  Anders Granström
Nära, salt och skön!
2013-12-16

  Millner VIP
Mycket snyggt och eget.
2013-12-15

  Mike
Väldigt elegant skrivet. Du låter läsaren skapa sin egen vision. Samtidigt målar du upp vackra bilder.
2013-12-15

  Fredrik P. VIP

Sinnlig dramatik som går in!
2013-12-14

  Yrre VIP
Wow, tycker om denna och bilderna som skapas :D

2013-12-14

  Jordgubbsodlare
Sensuellt och storslaget, som ett hallelujah moment! :)
2013-12-14

  Lena Själsöga Keijser
mycket fint
2013-12-13

  SatansSon
fin botticcelluis tavla om det. snyggt poem.
2013-12-13

    ej medlem längre
så fin så!
2013-12-13

    ej medlem längre

Ljuvlig sensualism ...
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP