Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag för en väldig massa år sedan till en skolantologi. En ögonblicksbild i Lunds domkyrka..


Madonna

Hon sitter i lugn tystnad
med Guden på sitt knä.
Hon har handen på hans rygg
men ser på oss.
Stenen känner vår närvaro
och ler. Hon böjer på huvudet
och ser på sin son.




Fri vers av brosen
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-12 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brosen