Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Då vet man

 

När det svider i mitt hjärta
Då vet jag att det är de sanna känslorna som talar till mig

Jag vill slunga mitt hud, min färg
Jag vill till ett annat skapelse bli

Jag vill måla det ögonblick
Jag vill leva och dö som en fri människa

Då är kärleken är besannat
Då är min existens är accepterat

Då är jag ej längre jagad för min religions/icke tro på någon gud skull
Då alla har rätt att tro som de vill

Då svenskarna/EU har vaknat till icke Jesus/Moses/Buddha värld
Utan till… värld

Jag verkligen av hela mitt hjärta hatar dina mänskliga rättigheter!
Vet du varför?

I den framtida Sverige/EU har ingen religion rätt att existera utom…!
Lev i din dumhet dumma du!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2013-12-14 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP