Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillväxt

jag hade bett dig dra åt helvete
här och nu
om jag bara haft råd




Fri vers av Onders
Läst 392 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-14 22:28



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jag har en sten du kan få, sälj den eller släng den..
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders