Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MYNDIGHETERNAS KRÄFTHINK

Myndigheterna släpper ner de småkriminella
i  en  kräfthink i trygg vetskap  om  att när de
försöker  ta sig upp, drar ner  varandra i sina
försök att ta sig ur hinken, det  benäms i sam-
hället som socialomsorg, ungdomsvård, Bup,
kriminalvård och psykiatrisk vård.
Man kan också likna det vid en labyrint som 
få  lyckas ta  sig ut ifrån. till  det  kraftprovet
krävs  personlighet  vilket  det  är  väldigt  få
som har eftersom de flesta tänker i flock,allt
för att passa in och inte hamna utanför,trots
att det  endast är dom  som  hamnar utanför
och inte passar in  som hittar ut. det  är  inte
samhällets fel,det vill nog gott,men blir så fel,
det är ej heller barnens fel  utan felet ligger i
att så många  gör misstaget  knulla  utan kon-
dom  och  förväxlar  sexualitet  med  kärlek,
vilket i slutändan  allt ansvar  åvilar vårdnads-
havaren,vilken i 90 % tillskrivs gynekokraten,
som understöds av ett feministiskt matriarkat,
varvid samhället får de monster det förtjänar.
sten wiking




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-15 22:45



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

rak okonstlat förmedlar du sanningar, som en del vill undvika
bravo

2013-12-19

  Fem hjärtan VIP
Ligger en hel del sanning i detta..!
2013-12-16

  Anders Nordlander VIP
Nu blev det mer än en metafor
2013-12-15

  queenia
Gillar din beskrivning
2013-12-15

  Anders Nordlander VIP
Bra metafor
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP