Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutidens kärleksbrev


"Fylle-sms"

hur man kan bli så arg att man bara vill kasta mobilen jsut nu påfo gatan och skrika och väcka alla grannarana på en gång och bara skrika åt som pckså gå uppoch spela så hög musik att dom typ dör och sen kasta kortet på oss igolve så att ramen spricker och alla våra fina minnen när ci rama n det kortet bara skär i hjärtaat som att jag inte skulle bryr mig fast det är egentligen just det ja och ja vill vara rationell men jag kan inte för jag är så arg och ledsen och arg men mest ledsen.. och det är tusen ord jag vill äga till dig för att beskriva min ilska till dig..men mest vill jag baraa sdäga att jag äsakar dig mest av alldt!




Fri vers av Loulia
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-18 01:56



Bookmark and Share


  queenia
Mäktig styrka i kärleken.
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Loulia