Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT SLUTET

vår ytlighet urholkar begreppen

radiovågorna sköljer upp skal

vår låtsaslek faller oss på läppen

och förmågorna frestar med skval

vår girighet fyller mamonstemplen

i vår jakt på vår konstlade frid

och runtomkring oss hopar sig exemplen

på att vi snart nått slutet av vår tid

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/12 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-21 16:54



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Touching!
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP