Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
delar av det


- snubblar på minsta hårstrå

det finns en tanke i mitt huvud
den har bott där ett tag

den blygaste tanken
ett huvud kan ha

bara om natten
vågar den komma fram

och viska ditt namn
till jag somnar

om och igen
tills jag somnar

---

gick runt i timmar
i din del av stan

ibland får man se till
att slumpar blir av

stelfrusna fötter
har gått där förut

och tänkt vad den blygaste viskar
det som den blygaste viskar




Övriga genrer av sanchopanza
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-22 02:23



Bookmark and Share


  axveronika
Så stillsamt sorgsen och fin
2014-01-04

    ej medlem längre
Vacker i orden
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

sanchopanza