Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Humanoid dyslexi

Fläckig och fuktig på luftmadrassen
Alla mina kläder hänger blöta i hallen
013- hemma igen men sängen står på högkant i källaren

I rummet vi låg står en arbetsbänk
Morsan har börjat forska i släkten
En tusendels belgare
Allt är som förut förutom det

Dödsseriös, mest på skämt
Alla mina vänner var rädda för dig
Nåt jag aldrig såg eller kommer förstå
Har aldrig kunnat läsa människor

En humanoid dyslexi
Vissa brister göra en fri

...




Fri vers av sanchopanza
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-06 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanchopanza