Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppdatering.


Remus Vasut har paramilitära erfarenhet

Mannen som misstänktes att det kunde läras ut de unga från Arad att tillverka bomber och han kom framför utredare.

 

Mannen bor i Tyskland och är en kemiingenjör vän till pojkens pappa anklagas för att sälja explosiva anordningar.

 

Efter att han pratat med åklagaren förbjudet att lämna landet.

Förbudet valdes och en annan ung forskare i samma mapp

 

Remus Vasut greps sedan lördag kväll och laddat med terrorism. Dessutom åklagare säger att de har tillräckligt med bevis för att den unge mannen är farlig.

 

Resultat av domstolens resonemang att den unge mannen på 24 år bör ha erfarenhet paramilitära

Jobb som har lärt sig från internet och från vänner mordbrännare.

 

En av dem som rådde honom hur man gör bomber är kemiingenjör vän till hans far. En rumänsk man som bor i Tyskland.

 

Vasut Remus ville gå med i främlingslegionen.

 

På en av de mest populära webbplatser på nätet handel Remus postat ett foto med honom.

 

Hans ansikte var delvis täckt med tricolor flagga Rumänien

 

Och i den högra delen av buken bälte som de som används av terrorister i självmordsbombningar.

 

Åklagare har gjort flera avlyssningar fil som visar att Remus Vasut är en farlig individ.

 

I ett samtal vi hade med samma vän hänvisade Remus Vasut till bilbomber och om hur du använder de hundar som har installerat sprängladdningar.

 

i avlyssnade telefon säger han:

 

"Farthållare, d.v.s. remote remote ... du vet ... och det fyllde bomba mig. När den milis(poliser) för att gå dit ... och klättrar apan i trädet om det, du vet, när är full av milis,(poliser) Pac. på en knapp och alla dog, "sade Vasut, i samtal med sin vän.

 

Han är misstänkt för terrorism och till och med pratat om att göra en hemmagjord bomb i en brandsläckare: Du kan göra en av 50 kg. (N.R. Pounds). Du dödar alla människor det är klart.

Han terrorist ... eller tio års fängelse, sade den unge mannen.

 

Vasut advokat frågade domare att fortsätta forskningen med sin klient fri.

 

Han försökte övertyga domstolen om att det inte finns några bevis på register som visar att de skulle undgå åtal.

Dessutom erkände han de faktiska omständigheterna och samarbetat med utredare och bör göras bomber orsakade undercover utredare…

 

Men domare köper inte dessa argument så de arresterade honom.(provocerad brott).

Vasut Remus. Misstänkt terrorist det kan möta upp till 20 års fängelse.

Källa: Pro TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-23 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP