Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julklappsbekymmer

Är svaret på varför kvinnor inte lyssnar på Zappa

detsamma som

varför män inte bär kjol?




Fri vers av Krim Tim
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-23 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krim Tim
Krim Tim