Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O holy night

 

Någonting heligt

vidgar rummets gränser i

julnattens mörker

 




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-24 23:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2014-01-10

  Anya VIP
Men vilken fin! Tycker särskilt om mittenraden, den innefattar så mycket! Mycket talande text! BRA!!!
2013-12-30

  ResenärGenomLivet
Mycket fin haiku som vidgar hjärterummet...
2013-12-26

  Linda CH VIP
Stämningsfullt och vackert!
2013-12-25

  anits VIP
Så sant och mycket fint skrivet!


2013-12-25

  aol
så sant så fint skaldat vännen,
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP