Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nybörjare, nystart och ett nytt år väntar

Att skriva dagbok är inget nytt för mig
däremot att skriva något som andra kan läsa
det är nytt och lite skrämmande, utlämnande och sårbart.
Precis som vardagen är för oss som valt att leva vårt liv
istället för att bara överleva det.

För mig är skrivandet och fotograferandet ganska lika
när jag fotograferar söker ögat
motiv, ljus, skuggor och färg
När jag skriver smakar jag på ordet
låter det rulla runt i munnen
känner hur det smakar
salt, sött, bittert eller beskt





Fri vers av Tiinis
Läst 363 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-26 15:40



Bookmark and Share


  Densen VIP
Brukar själv jämföra mina texter som mina små barn...dom måste liksom vårdas och få fina kläder(ord) om de ändå ska visas för "allmänheten";)
2013-12-29

  mare VIP
Du formulerar
din text så bra
måste spara
och vårda den ömt
tillsammans
med mina andra..
2013-12-29

  RitaBrunner
Välkommen på poeter.se Tiinis!
Alltid trevligt med en text som förtydligar en ny skrivarsida som är tom på texter som man senare förknippar med bilden av författaren, samtal med författaren och känslan av författaren. Jag hoppas att du ska trivas här med oss! :)
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Tiinis
Tiinis