Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=9A9aY5e2h0g


Alice

Jag är jagad av dig, Alice

Du finns i varje ögonblick

Du finns i varje andetag

Blunda, blunda

En dröm i en dröm

Jag ser dig i varenda vrå.

Överallt ruvar din skugga

 

Jag dras med

Jag sugs in

In i ditt mysterium

 

Alice

ett bottenlöst svart hål

ett mörkbeklätt psyke

en ljuvlighet

 

Hör, hör

Lyssna, lyssna

Se, se

Känn!

Spegel,spegel

Gå igenom den!

 

Allt är så mörkt

Allt är så tyst

Så ensamt

Så stilla

Alice,

jag känner din närvaro

D u ä r h ä r

Du och din kanin.

 

Bakom

Genom

Bortom

 

 

SPEGELN

 

ett eget kaninhål

för oss två

Alice!

… för oss två

 

 

och din kanin.

 

 

 

 

© 2013




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-12-28 00:01



Bookmark and Share


  Glitr
Underbar!
2014-08-31

  Dito VIP
fin dröm i en dröm,gillar den mycket
2014-04-25

  Densen VIP
VILKET DRAMA!...eller verklighet?

Så målande på något vis;)
2014-01-20

    Elisabeth Nilsson VIP
En gång var jag också Alice i en låtsasvärld. För att rädda mig från barndomens plågor. Fint skrivet av dig, min vän.
2013-12-28

  axveronika
Fyndigt, lekfullt och kul. Och visst blir man fångad av Alice och kaninen och spegeln och hela den absurda världen
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP