Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kärleken...


Det ska ske
med kärleken i allt
i varje tanke

och andetag blir lätt

varje steg
och ord blir sanna
närmare det som känns rätt

hjärtan får drömmar
blir starka
ögon som öppnas
sår som läks

mirakel ska inte önskas
de ska förväntas
mirakel finns i varje blick som ler
bara för att du ser

verkligen ser

och det ska ske
mycket snart ska du se
att du ser

närmare det som är rätt

hjärtan får en längtan
blir sanna
och vill måla varje dag
med sina drömmar

bara för att någon ser
någon som du

och du

så fortsätt, ger inte upp din kamp
men låt inte kampen
bli ditt motstånd

släpp taget ibland men vänd dig
aldrig om
tänk på varje människa
du möter
som en ny varenda gång
som en ny människa varenda gång

snart ser du
du ser verkligen snart.




Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-28 00:02



Bookmark and Share


  b.c.
det är så fint det du beskriver med dina ord!
2013-12-28

    ej medlem längre
så fin så!
2013-12-28

  M:tin
Vacker!!!
2013-12-28

    ej medlem längre
Tycker jättemycket om din text. Den är så vacker!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP