Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du står väl inte kvar än.

Hur ofta har du
känt livet, djupt
tänkt att du vill

hur ofta har du glömt
fast drömmarna finns där
vaknat till ljuset
men minns inte
finns inte

ser du andra som verkar
lyckas
med allt
ser du andra

hur ofta har du tystnat
ätit dig själv med tystnad
inifrån och ut

väntat på skolbussen
som ett barn
står du fortfarande kvar
väntar på en dag
då allt ska ta slut och klockan
ska ringa
för sommarlov

spring!!

för helvete spring!
släng väskan, och vänd dig inte om

ser du andra med allt
önska dem mer
och ännu mer
önska dem mer tid
mer ord
mer pengar, mer att lyckas med

du står väl fortfarande inte kvar
hoppas jag
om du gör det
så ska jag önska dig mer
mer av allt
mer drömmar, mer ljus
mer liv
och mycket längre sommarlov
mer av allt som du vill
och har tänkt

jag ska alltid önska dig mer.




Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-29 01:05



Bookmark and Share


  Ryann
sjukt bra.
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP