Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppriktigt

Fri är den man som tillåts drömma.

Drömmen är att vara fri och att få glömma

Den ångest och förtvivlan som kryper sig på

då man inser; att frihet bara finns i drömmar.








Övriga genrer (Satir) av Schmetterlinge
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-29 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schmetterlinge
Schmetterlinge