Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland står man där.


Trygghetens slut

Jag går där på kanten.
Jag stannar upp och tittar ner i avgrunden.
Förundrad, rädd och fylld av tvivel.

Jag tittar bakåt mot tryggheten.
Jag undrar; "hur långt är fallet?"

Sedan faller jag.
Ner i ovissheten.

Beredd klättra upp.

Igen.






Fri vers av Schmetterlinge
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-24 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schmetterlinge
Schmetterlinge